Makelaar
Wonen

Als jou droom een woning kopen in Deventer is grijp dan nu je kans

Deventer is een prachtige groeiende stad met veel voorzieningen en genoeg leuke dingen om te doen op een vrije dag. Daarom wonen er steeds meer mensen en zou dit ritme voorlopig nog wel even doorgaan. Als jij nu denkt: “een woning kopen in Deventer? Ja dat klinkt wel leuk.” Dan heb ik een perfect bedrijf voor je, namelijk Aankoopmakelaar Fortuin. Aankoopmakelaar Fortuin is een bedrijf dat huizen verkoopt met jouw visie in gedachten, ze zijn niet zoals meeste bedrijven en kijken dus niet alleen naar hun eigen portemonnee.

Klanttevredenheid is aanwezig bij Aankoopmakelaar Fortuin

woning kopen in Deventer

De klanten zijn in het algemeen zeer tevreden over het huis wat ze door Aankoopmakelaar Fortuin gekocht hebben. Ook zijn ze alleen maar positief over hoe Aankoopmakelaar Fortuin de situatie aanpakt. Het bedrijf belooft om meer op jou te letten dat aan zichzelf en dat laten ze echt merken.

Website van Aankoopmakelaar Fortuin

De website van de het makelaarsbedrijf ziet er mooi, vloeiend en overzichtelijk uit, hierdoor  is het aantrekkelijker om op de website te blijven. Heel trots heeft het bedrijf de Google recensies op de site staan zodat je snel kan kijken naar hun 5-sterren rating.