Zakelijk

De leukste startersfuncties!

Ben je een tijdje geleden afgestudeerd of ga je dit jaar afstuderen en wil je niet meer doorstuderen? Dan wordt het tijd om te kijken naar je eerste fulltime baan. Dit is een nieuwe stap in je leven en kan spannend zijn. We hebben daarom de leukste startersfuncties op een rijtje gezet. Zo kun je inspiratie opdoen en je inlezen over de verschillende functies.

Sales

In sales ben je heel veel in contact met verschillende mensen. Van belangrijke ondernemers bij een groot bedrijf tot een ondernemer die net is begonnen. Je bouwt enorm veel mensenkennis op en je bent constant onderweg. Houd je niet van stilzitten en van een uitdaging? Sales is een kunst en hier heb je veel trainingen voor nodig. Bij de meeste bedrijven krijg je veel sales trainingen om iedere dag beter te worden. Ieder bezoek bij een nieuwe klant zorgt voor een nieuwe ervaring.

Marketing

Heb je een commerciële studie afgerond? Dan is werken bij een online marketing bedrijf een mooie volgende stap. Je komt terecht in een leuk, creatief team en je werk bestaat altijd uit veel diverse taken. Je hebt iedere keer te maken met verschillende campagnes en bedrijven waar je voor werkt en je volgt veel cursussen. Marketing ontwikkelt zich super snel waardoor je in een korte tijd heel veel zal leren. Zo voelt het alsof je toch nog op school zit, maar dan betaalt krijgt en met allemaal experts en leuke collega’s mag werken!

Traineeships

Het is geen functie, maar er zijn veel functies en veel bedrijven die traineeships aanbieden. Wil je niet meer doorstuderen, maar ben je nog niet klaar voor een fulltime baan? Kijk een naar traineeships in functies die jou leuk lijken. Vaak duurt een traineeship één jaar en het voordeel hiervan is betaalt krijgen terwijl je super veel leert.