Logo-Shiraz
Zakelijk

De mooiste kantoorinrichting vind je bij Shiraz

De juiste kantoorinrichting met de juiste meubels is erg belangrijk om je kantoor met behulp van mooie meubels een leuke en mooie uitstraling te geven. Hierdoor zul je jouw klanten op een professionele manier kunnen ontvangen en het draagt tevens bij aan een prettige werkomgeving en in een prettige werkomgeving wordt harder gewerkt. 

Zeer veel ervaring en kennis door 20 jaar ervaring 

Shiraz is een professioneel bedrijf die al 20 jaar werkzaam is op het gebied van meubels. Door deze veel jaren waar zij inmiddels werkzaam in zijn hebben wij erg veel kennis en ervaring op gedaan. Hierdoor kunnen de experts van het bedrijf de klanten uitermate goed helpen en begeleiden in het maken van de juiste keuzes. Het inrichten of opnieuw inrichten van een kantoor is namelijk geen dagelijkse bezigheid en het kiezer van de juiste meubels kan lastig zijn. Shiraz is daarom ook telefonisch bereikbaar wanneer de klant behoefte heeft aan het beantwoorden van vragen een het verkrijgen van advies. 

kantoormeubilair

ARBO goedgekeurde meubels 

De gezondheid van de werknemers staat bij Shiraz op nummer 1. Hierdoor bieden zij in het ruime assortiment aan meubels die zij aanbieden ook alleen ARBO goedgekeurde meubels aan. Deze meubels voldoen aan alle ARBO eisen die worden gesteld voor een gezonde werkomgeving. Je zult bij het bedrijf tevens een zeer ruim assortiment vinden waardoor je als klant erg veel keuzes zult hebben tussen hoogwaardige kwaliteit kantoormeubels.  Ben je nu op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting? Neem dan eens een kijkje op de website van Shiraz.