De pod e-sigaret is klein in gebruik

Er bestaan veel verschillende modellen van een e sigaret. Een daarvan is een pod-systeem, welke relatief nieuw is. Het zijn vrij kleine varianten, waardoor ze ook niet veel kracht nodig hebben om de damp te produceren. Hierdoor kun je het originele roken goed nabootsen, wat de overstap van een sigaret naar een e-smoker aanzienlijk verkleint.

Minder geavanceerd in gebruik

Een pod e-sigaret bestaat alleen uit een pod en een batterij. Hierbij geldt de pod zowel als het mondstuk als het reservoir, waardoor er een compact apparaat ontstaat. Dit zorgt ervoor dat het klein is, waardoor je hem eenvoudig vast kunt houden en daarnaast ook overal op kunt bergen zonder dat er veel plek in beslag wordt genomen. Een voordeel van deze pods is dat deze vaak activeren door eraan te zuigen en te inhaleren. Je hoeft hierdoor geen knop in te drukken, maar kunt gelijk aan de slag.

Minder nicotine of een volledig gevulde pod

De pod e-sigaret kun je bijvullen met nic-salt liquids, waarbij de opname van nicotine sneller en geleidelijker is. Doordat de pod minder kracht is, kan er een hoger nicotinegehalte gebruikt worden. Een voordeel is hierbij dat je door de kracht die de e-smoker heeft minder nicotine per inhalatie binnenkrijgt. Bekijk daarom goed welke variant jij wilt hebben, zodat je niet de verkeerde aanschaft. Je kunt er ook voor kiezen om gevulde pods te kopen. Hierdoor bestaat er geen kans dat je de liquids verkeerd in de e-sigaret giet en jouw apparaat kapotgaat. Je hoeft immers alleen de pod in de batterij te stoppen en jouw e-sigaret is klaar voor gebruik.