Tips

Een kansrijke start voor iedere baby

Volgens de overheid wordt er veel te weinig aandacht gestoken in de eerste 1000 dagen van een baby. Deze 1000 dagen zijn namelijk cruciaal voor de rest van het leven van het kind. Je wilt dat deze het beste krijgen alleen veel mensen weten niet wat het beste is. Dit kan je leren door de cursussen van kansrijke start. Deze cursussen worden gegeven door mensen met verstand van zaken en een goede opleiding.

Waarom zijn de eerst 1000 dagen zo belangrijk

kansrijke start

De eerste dagen zorgt voor verbondenheid tussen kind en ouders. Verder is het essentieel voor de rest van de opvoeding en voor de gezondheid van het kind. Voor de toekomst is het dus heel belangrijk om te zorgen dat het kind zo goed mogelijk kan opgroeien zonder blootgesteld te worden aan slechte dingen.

De cursussen

De hebben 2 verschillende coaches die ervoor kunnen zorgen dat alles goed verloopt. Deze coaches geven de 1000 dagen coach opleiding en de KIK kindercoach opleiding. Deze opleiding hebben de mensen van Kansrijke start gevolgd. Je bent dus verzekerd van kwaliteit deskundig advies over de cursussen en het opvoeden van je kinderen.