Lichtkoepels
Wonen

Een uitgebreid assortiment koepels

Bouw-handel.nl heeft voor alle doeleinden lichtkoepels in het assortiment, of het nu een koepel is om je woning te verfraaien of je hebt de koepel echt nodig om meer daglicht te krijgen. Welke eisen je ook hebt voor een koepel, we weten zeker dat je deze in de webshop van de bouwhandel terugziet. Afwerkingen van de koepels zijn er in meerdere varianten, van een traditionele bolle koepel tot een zeer strakke koepel van glas die perfect uitkomt in een moderne omgeving.

Verschillende opties

Koepel waarmee je ventileert is ook mogelijk

Wanneer er een uitbouw wordt gerealiseerd wordt er in veel gevallen een extra badkamer of andere natte groep gebouwd. Bij het bouwen van een natte groep is ventileren een van de dingen waar je niet aan ontkomt, zonder goede ventilatie krijg je schimmels die niet goed zijn voor de gezondheid. Lichtkoepels zijn er ook in uitvoeringen waarmee je kunt ventileren. Eenvoudig kun je deze koepel openzetten waarmee je het vocht afvoert in de ruimte. Met de hand of elektrisch zet je de koepel open en dicht.

Sterk materiaal

Oplossingen voor een grote uitbouw

Heb je een uitbouw waarbij je niet voldoende hebt aan een koepel kun je kiezen voor meerdere lichtkoepels. Daarentegen kun je met een lichtstraat veel daglicht binnen in je woning brengen. De lichtstraat is voorzien van meerdere ramen waardoor daglicht binnenkomt, de meeste lichtstraten bestaan uit veiligheidsglas van meerdere lagen dik. Je hebt de keuze uit meerdere ramen, of uit een raam zonder onderbrekingen van een raamwerk. Alle lichtstraten zijn goed geïsoleerd tegen geluid, temperatuur en luchtdicht.