Fabius opleidingen voor meer kans op slagen

Was het schoolsysteem voor jou nooit succesvol, maar wil je toch een diploma halen? Kijk dan eens naar Fabius opleidingen. Bij Fabius opleidingen ligt het slagingspercentage hoger dan bij dezelfde opleidingen van andere instellingen. Dat komt omdat er persoonlijke aandacht is en kleine klassen. Het voordeel van Fabius opleidingen is ook dat je niet iedere dag naar school hoeft, maar genoeg hebt aan één dagdeel per week. Wil je versneld je diploma halen? Dan kun je bij sommige opleidingen twee lessen per week volgen.

Soorten opleidingen

Bij Fabius opleidingen wordt er wel van je verwacht dat je je huiswerk maakt. Dat zal dus ook meer zijn wanneer je kiest voor een versneld traject. Fabius opleidingen zijn mbo-opleidingen voor allerlei functies in en om het kantoor. Zo zijn er opleidingen voor boekhouding, maar ook voor projectmanagement of receptiemedewerker. Daarnaast zijn er nog meer Fabius opleidingen. Je kunt op de website alle mogelijkheden bekijken. Bij de pagina van de opleidingen zie je ook wanneer de eerstvolgende startdata zijn op welke locatie.

Locaties, lestijden en duur van opleidingen

Fabius opleidingen heeft namelijk meerdere locaties in Nederland. Er zijn ruim vijftig leslocaties, zodat je vanuit vrijwel iedere plaats in Nederland wel een Fabius opleiding kunt volgen. De lessen zijn op doordeweekse dagen van 9 tot 12 in de ochtend of van 19 tot 22 in de avond. Het verschilt per opleiding hoe lang het hele traject duurt. Er zijn cursussen van 8 weken, maar Fabius opleidingen biedt ook trajecten aan die een heel jaar in beslag nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *