Rituals
Zakelijk

Geurend de kerstdagen door

Met een pakket van Rituals weet je zeker dat je helemaal tot rust zal komen, de producten zijn niet alleen heel erg lekker maar geven je lichaam ook de verzorging die het nodig heeft. Of het nu een heerlijke shampoo is, of een scrub om je gezicht te behandelen. Ieder product van het merk is van hoge kwaliteit en heeft maar een doel en dat is je tot rust te brengen. Geschikt voor de dagelijkse verzorging, of om even lekker de tijd te nemen voor het weekend na een week hard werken. 

Rituals

Oosterse verwennerij

De bedoeling van de producten zijn lichaam en geest helemaal in balans te brengen, met een Rituals pakket zal dit zeker gaan lukken. Vanaf een voordelige prijs heb je als gever van het pakket al iets leuks en lekkers om te gebruiken, wil je een complete ervaring geven dan ga je natuurlijk voor het complete pakket. Welk pakket je ook kiest, ieder pakket is verpakt in een prachtige doos die je later nog voor andere dingen kunt gebruiken. 

Rituals

Waaruit bestaat een pakket

Met Rituals weten we zeker dat je een gevarieerd pakket kunt hebben om er tijdens de kerstdagen fris en fruitig en met een zeer goed gevoel bij te lopen. Het ligt natuurlijk aan het budget wat voor pakket tot de mogelijkheden behoort, de voordelige pakketten bevatten over het algemeen een douche en een body crème. Bij de wat duurdere zit daar ook meestal een scrub bij die je in bad of onder de douche lekker kunt gebruiken.