HIT-logo
personal training

Hit Personal Training voor jouw fitness doelen

Hit Personal Training staat voor High Intensity Training. Bij deze personal training staat naast een uur intensief training ook de begeleiding in het algemeen voorop. Alles wat je mist bij een doorsnee sportschool zul je vinden bij deze personal training. 

Het belang van de juiste voeding

Om resultaat te boeken is  de juiste voeding van essentieel belang. Bij Hit Personal Training zal de klant daarom ook een voedingsschema op maat krijgen zodat je op een verantwoordelijke manier af kan vallen of juist meer spiermassa op kunt bouwen. Je zult tevens ook wekelijks gewogen worden en iedere maand zal je vetpercentage gemeten worden. Tevens zullen er elke maand afspraken en doelstellingen gemaakt worden voor de aankomende periode. 

HIT-Personal-Training

Resultaat en plezier in personal training 

Bij Hit draait het om het boeken van resultaat op een leuke manier. Het is daarom ook mogelijk om groepslessen te boeken, zodat je samen met een kleine groep intensief zult gaan trainen. Hierdoor zal je erg veel plezier beleven in het trainen en dit motiveert je weer om door te gaan met het bereiken van je fitness doelen. Je kan bij deze personal training terecht als je af wilt vallen, meer spiermassa op wilt bouwen of simpelweg gewoon fitter wilt worden. Op de website zijn een aantal afbeeldingen te vinden van voorgaande klanten die met behulp van een personal trainer erg veel resultaat hebben geboekt. Samen met de personal trainer zul je werken naar een perfecte belang van gezond leven.