Logo-movus
Zakelijk

Met maken van een branding film

Een goede branding film kan bijdragen aan het overbrengen van het verhaal van jouw organisatie zodat jouw organisatie meer succes zal behalen. Wanneer je op zoek bent naar een branding film van een goede kwaliteit die tot stand is gebracht door en creatief en gepassioneerd team,dan ben je bij Movus aan het juiste adres. 

We.Stream-Productfilm

Waarom kiezen voor Movus 

Movus is een filmhuis is Nijmegen die bestaat uit een zeer creatief en gepassioneerd team. Ieder persoon, organisatie en een product heeft een ander verhaal en het is erg belangrijk om dit verhaal op de juiste manier over te brengen aan een potentiële klant. Met behulp van het team van Movus zal er een branding film ontstaan waardoor je onderscheid vermogen zal creëren van jouw concurrenten. 

Hoe gaat het team van Movus te werk? 

Wanneer je interesse hebt maar twijfels aan het beeld van een branding film kun je bij Movus gebruik maken van een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek zal er samen met het team van Movus worden gekeken naar de doelstellingen van jouw organisatie en wat het belang van een branding film zal zijn om hier aan bij te kunnen dragen. Movus zal vervolgens een offerte opstellen en wanneer je hiermee akkoord gaat wordt er een script en een concept tot stand gebracht. Hierbij wordt er rekening gehouden met het verhaal van de organisatie en het is van essentieel belang dat het juiste gevoel over wordt gebracht op de potentiële klant. Movus zal vervolgens zorgen voor de juiste locaties, acteurs en de benodigdheden apparatuur om te beginnen met filmen.