Logo-The-telefoonstore
telefonie

Neem een kijkje op https://telefoonstore.com/ voor em kwaliteit telefoon reparatie

Ben je op zoek naar een telefoon s zaak in de buurt van Emmen? Neem dan eens een kijkje op https://telefoonstore.com/ . Bij deze telefoons zaak werken namelijk deskundige monteurs die in de loop van de jaren waarin zij inmiddels werkzaam zijn erg veel kennis en ervaring hebben opgedaan op het gebied van telefoon reparaties. 

Het gebruik van originele onderdelen 

De monteurs van de Telefoonstore hebben zeer veel kennis en ervaring op het gebied van telefoon reparaties en staan garant voor de kwaliteit van de reparaties die zij uitvoeren. Voor de telefoon reparaties die zij uitvoeren gebruiken zij daarom ook uitsluitend origineel onderdelen. Na de reparatie zul je drie maanden garantie ontvangen op de onderdelen die tijdens de reparatie vervangen zijn omdat de monteurs ook garant staan voor  de kwaliteit van deze onderdelen.

iphone-11

Het constateren van het probleem 

Je kunt zonder het maken van een afspraak een bezoek brengen aan de winkel van de telefoonstore. In de winkel zul je dan snel en vriendelijk door een van de monteurs worden geholpen. De monteurs zal ten eerst het probleem constateren om zo te achterhalen wat er aan de telefoon gerepareerd zal moeten worden. Nadat hij het probleem heeft geconstateerd zal hij een heldere uitleg geven over wat er met de telefoon gaat gebeuren en welke kosten hieraan zullen hangen. In de meeste gevallen zullen de reparaties niet langer duren dan 30 minuten. Neem voor meer informatie eens een kijkje op https://telefoonstore.com/