Ondersteuning bij reintegratie (Westland)

Hoewel de economie de laatste jaren goed aantrekt komt het nog altijd voor dat mensen hun baan verliezen. Het is ook mogelijk dat zij tijdelijk niet actief kunnen zijn in hun functie. Dat eerste is voor een werknemer heel onprettig, de tweede situatie gaat ook de werkgever aan. In dit soort gevallen kan het prettig zijn in te zetten op reintegratie. Dat houdt in dat een werknemer via intensieve coaching en begeleiding alles aangereikt krijgt om weer aan de slag te kunnen. Dat zou bij een nieuwe werkgever kunnen, maar ook bij de oude. Veel bedrijven doen wat betreft reintegratie in het Westland een beroep op PDCA coaching en advies. Dit bureau is gespecialiseerd in reintegratie, in het Westland en elders in het land. Onder leiding van eigenaresse Anita worden mensen geholpen weer aan het werk te gaan. Training kan prettig zijn in situaties als deze:

  • Bij conflicten op het werk
  • Bij burn-out
  • Bij een reorganisatie
  • Na langdurige ziekte

Het grote voordeel van reintegratie (in het Westland) via PDCA training te laten volgen, is dat Anita thuis is in coaching én fysieke gezondheid. Anita kan dus op het mentale en fysieke vlak adviezen geven. Deze twee gaan vaak samen. Mensen die slecht in hun vel zitten gaan doorgaans slechter voor zichzelf zorgen, en daardoor komen zij in een negatieve spiraal. Sporten, gezond eten en gezonde denkpatronen helpen om het positieve weer te zien en gemotiveerd te raken voor het werk. Soms kan het beter zijn van baan te wisselen. Ook dan zal Anita eerlijk advies geven over een vervolgstap, bijvoorbeeld in de richting van een nieuwe werkgever.

Reintegratie in het Westland

Reintegratie in het Westland is voor veel bedrijven in de regio van belang. Onder het Westland verstaan we de regio Den Haag, en de kleine plaatsen daar omheen. Van oorsprong is dit een gebied waar veel tuinders woonden en werkten. Inmiddels zijn er ook veel andere sectoren actief in deze regio. Reintegratie en het doorstromen naar een nieuw soort functie is dus vrij normaal in deze regio. Omdat er veel werkgelegenheid in de Randstad is, was het voor Anita een logische keuze haar trainingsbedrijf en adviesbureau op het gebied van reintegratie, in het Westland te vestigen. Bent u ook op zoek naar ondersteuning bij reintegratie in het Westland? Kijk dan eens op de website van PDCA training en advies, via https://pdcatraining.nl/reintegratie-westland/. Anita coacht werknemers van diverse bedrijven en is veelgevraagd adviseur voor het UWV en het ministerie LNV. Daarnaast is ze bedreven fitness- en yoga-instructrice. Zelden vind je een adviseur op het gebied van reintegratie die ook vaardigheden heeft op het vlak van fysiek welzijn. Door deze unieke combinatie heeft Anita al veel mensen helpen reintegreren.

Coaching op maat

Werknemers die last hebben van een burn-out of langdurig ziek zijn geweest, kunnen baat hebben bij de coaching van PDCA training en advies. Reintegratie in het Westland hoeft zo niet lang te duren. Met de unieke aanpak van Anita kan een werknemer binnen enkele weken weer aan de slag zijn. Vaak helpt het om een gezondere levensstijl na te streven en positieve gedachten te formuleren over het werkende leven. Ook voor werkgevers is dit een prettige werkwijze. Zij kunnen het coachen uitbesteden aan een professional en erop rekenen dat hun werknemer met frisse zin weer begint aan het werk. Ook interesse in een samenwerking? Kijk dan op pdcatraining.nl voor meer informatie over reintegratie in het Westland. Het is altijd mogelijk een afspraak te maken en te bespreken wat uw bedrijf nodig heeft.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *