Onlangs heb ik een buitendouche bij de Bodyfit shop gekocht. Deze douche maakt mijn eigen saunatuin compleet!

Ik ben altijd al gek geweest van de sauna. Als ik een dagje vrij had, bracht ik meestal een bezoek aan een saunacomplex. Dit is, als je dat regelmatig doet, best een prijzige en tijdrovende bezigheid. Daarom heb ik een paar jaar geleden bedacht dat ik een eigen saunatuin wilde hebben. Wij hebben onze tuin toen wat veranderd en toen was er plaats voor een eigen sauna. Het is echt fijn om een eigen sauna te hebben, want als ik ‘s avonds even een uurtje niets te doen heb, kan ik relaxen in mijn eigen sauna. Er ontbrak alleen nog buitendouches in mijn tuin. Deze hebben wij afgelopen jaar via www.bodyfitshop.nl besteld.

Verschillende modellen

Op de site van de Bodyfit shop bieden zij verschillende modellen van buitendouches aan. Het was dus nog niet zo makkelijk om een keuze te maken. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor de Fatline. Deze heeft een modern uiterlijk en een grote douchekop, wat ik erg fijn vind. Daarnaast is hij makkelijk aan en uit te zetten en ook de temperatuur van het water is eenvoudig te regelen. Wat een prettige bijkomstigheid is, is dat hij bijna onderhoudsvrij is. Toen wij deze besteld hadden, werd hij vrij snel geleverd en mijn man kon deze zelf monteren. Dit was natuurlijk erg prettig. Ik ben nog altijd erg blij met onze keuze voor deze douche. Na een saunabezoekje in onze eigen sauna kan ik fijn douchen in onze eigen tuin. Ik vind het heerlijk om te douchen in de buitenlucht. En ik niet alleen, want als mijn kinderen de kans krijgen, doen zij hetzelfde. Ik kan iedereen dus deze douche aanraden. Het is een erg fijne en mooie buitendouche!