Logo-Rijschool-Tilburg-013
vervoer

Rijschool Tilburg is dé leukste rijschool in Tilburg

Wil je graag je rijbewijs halen omdat je onlangs tussen de 16,5 en de 18 geworden bent? Dan ben je bij Rijschool Tilburg 013 aan het juiste adres! deze rijschool staat namelijk garant voor de veiligheid en een verantwoordelijke manier van lesgeven. 

Al meer dan 18 jaar ervaring in het geven van autorijles 

Rijschool til bg 013 heeft inmiddels al meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van het geven autorijles. In de loop van deze jaren hebben zij erg veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van autorijlessen. Deze rijschool hecht erg veel waarde aan de kwaliteit van de begeleiding die zij aanbieden. Daarom zal een leerling ook vanaf de proefles tot het uiteindelijke praktijkexamen. De rijinstructeurs halen erg veel plezier het het werk dat zij doen waardoor zij altijd erg enthousiast zullen zijn. Dit wordt allemaal op een veilige en verantwoordelijke manier gedaan waar de rijschool ook garant voor staat. 

Waarom kiezen voor Rijschool Tilburg 013 

Rijschool Tilburg 013 onderscheidt zichzelf van de andere rijscholen omdat zij de mogelijkheid om van ma t/m vrijdag van 09.00-21.00 en zaterdag 09.00-18.00 lessen te volgen, ze hebben een hoog slagingspercentage, je zult thuis worden opgehaald en af worden gezet en zij hebben nieuwe en zeer comfortabele lesauto’s waarin de leerlingen zullen lessen.

Een gratis proefles om kennis te maken 

Het is bij Rijschool Tilburg 013 mogelijk om gebruik te maken van een gratis proefles. Tijdens een proefles zal de leerling kennis maken met de auto, de rijinstructeur en de manier waarop er bij deze rijschool les gegeven wordt.