Shop tip : Neeve Basics

Voor de vrouwen onder ons. Hoe lang staan we dagelijks voor onze kledingkast? Zelfs in tijden waar je geen zin hebt om gedetailleerd aan te kleden.. Het antwoord is: gemiddeld 17 minuten. Daarnaast moet je nog andere zaken regelen zoals: je haar, parfum en andere zaken. In dit artikel geven wij jou een shop tip, namelijk de basics van Neeve!

Wat houdt basics in?

Je hebt haast en hebt geen zin om uitgebreid te combineren. Daarnaast wil je iets fijns dragen, waar je je ook in goed voelt. De basics van neeve.com zijn de juiste match!

Het combineren van je outfit wordt makkelijker dan voorheen. Neeve biedt namelijk zowel korte shirts met een ronde hals en V-hals. Daarnaast biedt Neeve shirts met lange mouwen. Hierdoor kan je in verschillende seizoenen genieten van een basic, maar super fijne look!

Duurzaam design

De collectie van Neeve bevat overigens een GOTS label. Deze label beschermd zowel het milieu, producent en werknemers met duurzaamheid.

Het bedrijf heeft overigens een tree for tee. Dit houdt in dat Neeve voor elk verkochte product, een boom laat planten. Hoe gaaf is dat! Je koopt weliswaar een T-shirt en ook gelijk een boom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *