jorshop
Tips

Tip voor een Refurbished iPhone kopen

Is jouw telefoon aan vervanging toe of is het niet meer mogelijk om het toestel te maken nadat deze kapot is gegaan en ben je daarom op zoek naar een iPhone maar beschik je niet over het budget voor een nieuwe? Dan is een Refurbished iPhone kopen de ideale oplossing. 

Een refurbished iPhone koop je bij JorShop 

Wanneer Je op zoek bent naar een Refurbished iPhone kopen ben je bij JorShop aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft namelijk erg veel ervaring en kennis binnen deze markt. In de loop van de jaren waar zij inmiddels werkzaam in zijn hebben zij al meer dan 10.000 toestellen gecontroleerd en waar nodig was opgeknapt met gebruik van originele onderdelen. Een refurbished iPhone is een gebruikte iPhone die door een van de specialisten van JorShop geheel gecontroleerd is. Deze iPhones beschikken controle over de nieuwste software en zijn geheel up to date. Je zult bij aanschaf van een nieuw toestel origineel oplaad accessoires krijgen en je ontvangt 1 jaar garantie omdat het team garant staat voor de kwaliteit van de toestellen die zij aanbieden. 

iPhones

Een zeer ruim assortiment voordelige prijzen 

JorShop biedt een zeer ruim assortiment aan waardoor je altijd de iPhone zult vinden waar jij naar op zoek bent. De toestellen die zij aanbieden worden in vergelijking met nieuwste toestellen uit de winkel aangeboden voor zeer voordelige prijzen. Als je het lastig vindt om het juiste toestel te vinden kun je telefonisch contact op nemen of een bezoek aan de winkel te brengen voor deskundig advies.