vervoer

Tip voor hoogwaardige kwaliteit autolak

Ben je op zoek naar kwaliteit autolak om de schade aan jouw auto te kunnen repareren? Dan ben je bij Nonpaintpro aan het juiste adres als je op zoek bent naar kwaliteit en voordelige tarieven. 

De autolak wordt bij NonPaintPro zelf gemengd 

Nonpaintpro biedt autolakken aan van onder andere de merken Max Meyer, PPG en Nexa Aquabase. De autolak kan bij Nonpaintpro ook op kleur worden gemaakt. De automerken die Nonpaintpro in het ruime assortiment aanbiedt worden aangeboden voor zeer voordelige prijzen. Het bedrijf heeft eigen mengbakken waarmee de kleur van de autolak exact op kleur kan worden gemaakt. De meeste auto’s hebben een plaats of een sticker met de kleurcode van jouw auto erop vermeld. Wanneer jouw auto dit plaatje of deze sticker niet heeft kun je contact opnemen met het bedrijf voor advies. 

spuiten

De kwaliteit van de autolak van Nonpaintpro 

Voor de autolakken bij Nonpaintpro kun je kiezen uit de 1K en 2K kwaliteit. Deze waardes staan voor de aantal componenten in de lak. De 1K en 2K verschillen van elkaar en hebben beide voor en nadelen. 1 componenten lak is sneldrogend die uithardt door luchtdroging, hierdoor heb je minder kans op vuil in de lak. 2 componenten lak hoeft je in tegenstelling tot 1 componenten lak niet af te spuiten omdat deze lak namelijk een verhard door een chemische reactie , de lak verharder en beschermd tegen krassen en stoten.