Uitvaartverzorging in Hengelo

Bent u woonachtig in Hengelo en omgeving of wilt u simpelweg een bijzondere uitvaart voor uw dierbaren die voldoet aan uw specifieke wensen? Maak dan de keuze voor uitvaart Hengelo! De gemeente Hengelo heeft 4 begraafplaatsen en 1 crematorium. Heeft u hulp nodig bij de uitvaartverzorging dan kunnen wij u uiteraard van advies voorzien, maar u kunt ook zelfstandig de uitvaart regelen. Er zijn uiteraard enkele zaken waar u rekening mee moet houden, bijvoorbeeld als het gaat om de tijdsduur tussen het overlijden en de begrafenis of crematie.

Het regelen van de uitvaartverzorging

Van uitvaart Hengelo kunt u verwachten dat u vanaf de melding van het overlijden van uw dierbare tot zelfs na de bijzetting in een graf of crematie, onze steun met oprechte medeleven en zorg u wordt aangeboden. Er zijn mogelijkheden om een voorgesprek te voeren waarin u eventueel een wensenformulier kunt invullen of kunt spreken over de keuze voor een abonnement voor uzelf of andere dierbaren. Het gratis voorgesprek kan ook gaan om informatie te verkrijgen over de uitvaartverzorging Hengelo of om inspiratie op te doen. We zijn dag en nacht bereikbaar waardoor er meteen na overlijden contact met ons opgenomen kan worden. Als de ‘checklist na het overlijden’ met ons is doorgenomen, dan weet u dat met elk detail van de uitvaart rekening is gehouden.

Een bijzonder afscheid, ook voor uw kind

Gaat het om een kinderuitvaart, dan is uitvaart Hengelo de plek bij uitstek die u kunt kiezen om liefdevol afscheid van uw kind te nemen. Iedereen weet hoe hartverscheurend de pijn is als een kind komt te overlijden en daarom willen wij u bijstaan om dit verlies iets draaglijker te maken. Uitvaart Hengelo neemt u stap voor stap bij de hand om in stilte en rust u te begeleiden bij de uitvaart van uw kind. Schroom niet om ons iedere vraag voor te leggen. Uw budget is voor ons geen probleem. Ook voor een smalle beurs regelen wij een bijzonder afscheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *