Logo-A2
Zakelijk

Van afval naar grondstof bij Akwadraat

Akwadraat Consultancy is een organisatie en management adviesbureau die gespecialiseerd is op het gebied van tactisch en strategisch afval en reinigingsmanagement. Hier wordt het afval naar grondstof verwerkt en gerecycled. 

Zowel overheden als commerciële partijen 

Het bedrijf ondersteunt zowel commerciële partijen als overheden. De opdrachtgevers zijn bij dit bedrijf aan het juiste adres voor het efficiënt en effectief organiseren van de afvalverwijdering. Tevens zijn partijen hier ook aan het juiste adres voor containerbeheer en wagenparkbeheer. Een van de kernwaardes van het bedrijf is duurzaamheid. De commerciële opdrachtgevers van dit bedrijf zijn met name dienstverleners en toeleveranciers in dezelfde markten. De partijen worden ondersteund vanuit de onafhankelijke positieve als adviseur. 

lourens

Hoe is Akwadraat Consultancy ontstaan? 

Het bedrijf is in 1995 opgericht door Lourens Aalders en Jenny Josqui. Inmiddels is het adviesbureau uitgegroeid tot een gewaardeerd en gerespecteerd adviesbureau, die een eigen visie heeft op afvalmanagement en duurzaamheid. In de komende jaren wilt het adviesbureau het netwerk uitgebreid met gelijkgestemde partijen. Milieuvriendelijkheid wordt namelijk steeds belangrijker en het is daarom ook van essentieel belang dat er beter om wordt gegaan met afval. Door dit adviesbureau wordt het afval van een bedrijf of dienstverlening van afval naar grondstof gerecycled waardoor het afval hergebruikt wordt. In de loop van de jaren waarin het adviesbureau werkzaam is hebben zij echt veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van afvalverwijdering en duurzaamheid. Kortom het is een erg milieuvriendelijk adviesbureau die zeer gefocust is op milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.