be rijbewijs
Tips

Veilig op vakantie met je caravan

Bij rijschool Wesseldijk kun je het be rijbewijs halen om veilig op de weg te kunnen met een caravan. Binnen een dag kun je desgewenst het rijbewijs behalen, de dag wordt gestart met een aantal lesuren, na de lunch die je examen bij het CBR. Leg je dit met goed gevolg af dan heb je dezelfde middag het rijbewijs in je bezit. Met drie combinaties en 8 zeer ervaren instructeurs word je klaargestoomd om binnen een dag het felbegeerde papiertje te halen. Wesseldijk onderscheidt zich van de andere rijscholen door kwaliteit, service en aantrekkelijke prijzen.

be rijbewijs

Gezondheidsverklaring

Om te beginnen is het verstandig om je gezondheidsverklaring aan te vragen, aan de hand van een aantal vragen wordt er beoordeeld of je veilig aan het verkeer deel kunt nemen. Omdat deze procedure veel tijd in beslag kan nemen is het goed dit eerst te doen, alleen met de verklaring in het bezit kun je deelnemen aan het examen van het be rijbewijs. Verkeersschool Wesseldijk heeft drie pakketten voor het behalen van je aanhangerrijbewijs, brons, zilver en goud.

Brons is voor de leerling die al enige ervaring heeft en maar drie uur praktijkles nodig heeft en dan klaar is voor het examen. Hierbij is een dagopleiding inbegrepen zodat je aan het eind van de dag het be rijbewijs op zak hebt.

rijbewijs

Zilver is voor de leerling die nog niet alles onder de knie heeft maar wel snel leert. In de 5 uur praktijkles leer je de fijne kneepjes van het rijden met een aanhanger om veilig de weg op te kunnen. Na de lunch die je wordt aangeboden ga je examen doen bij het CBR.

Goud is voor de leerlingen die nog geen enkele ervaring hebben met rijden met een aanhanger. De opleiding duurt twee dagen waarbij je in totaal zeven uur praktijkles krijgt om alles onder de knie te krijgen. Aan het eind van de tweede dag heb je het be rijbewijs binnen.