vidaphone
telefonie

VidaPhone voor jouw telefoon reparatie en onderhoud

Ben je woonachtig in Arnhem en heb je per ongeluk jouw telefoon laten vallen en is er door de val iets aan de telefoon kapot gegaan? Dan ben je bij VidaPhone aan het juiste adres als je op zoek bent naar een kwalitatieve reparatie voor een voordelige tarief. 

Een snelle service en meer dan 12 jaar ervaring 

In Arnhem zijn er erg veel telefoon zaken die reparaties uitvoeren. Als je op zoek bent naar een kwalitatieve reparatie en een goede service ben je bij VidaPhone absoluut aan het juiste are. De deskundige monteurs hebben namelijk al meer dan 12 jaar ervaring in het onderhouden en repareren van tablets, computers en telefoons. In de loop al deze jaren hebben de deskundige monteurs erg veel kennis en ervaring opgedaan en hebben zij al van alles voorbij zien komen. Door de veel ervaring die zij hebben opgedaan kunnen zij jouw telefoon of computer repareren terwijl je in de winkel wacht. De reparaties zullen altijd worden uitgevoerd door specialisten en je zult vooraf aan de reparatie heldere en duidelijke uitleg krijgen over wat er met het apparaat gaat gebeuren en wat de kosten hiervan zullen zijn. 

telefonie

Breng een bezoek aan de winkel zonder afspraak 

Bij veel telefoons zaken is het nodig om vooraf een afspraak te maken. Bij VidaPhone is het mogelijk om een bezoek aan de winkel aan de Kronenburgpassage te brengen zonder het maken van een afspraak. In de winkel zul je snel, vriendelijk en uitgebreid worden geholpen door een van de deskundige monteurs.