Tips

Waar kan een online marketing specialist jou mee helpen?

In hoeverre ben je zelf al actief in de wereld van online marketing? Als ondernemer heb je niet onbeperkt de tijd om aan de slag te gaan met je eigen website en online marketing. Op den duur ga je natuurlijk medewerkers aannemen om jou hierin te ondersteunen. Maar, wil je besparen op deze kosten dan kan je het best een freelance online marketeer inschakelen. In veel gevallen is deze goedkoper en meer ervaren dan het personeel wat je aan wilt nemen. Qua uurtarief wellicht niet maar in de totale maandelijkse kosten wel. We leggen je graag uit waar hij of zij jou mee kan helpen.

Juist inrichten van je tools

Maak je al gebruik van Google Analytics of Google Tag Manager? Dan heb je dit al goed op orde. Maar, je kan de online marketeer alles ook even goed laten checken. Wordt alle data wel goed gemeten en zo niet hoe kan dit opgelost worden. Al je vragen worden je uit handen genomen.

Juiste kanaal uitzoeken

Het is als ondernemer ontzettend lastig om te achterhalen waar je nu als eerste mee moet beginnen. Start je met de advertenties in Google of je gratis online vindbaarheid? En hoe pak je dit nu allemaal wel niet op. Jij bent helemaal niet thuis in deze wereld en verspeeld je waardevolle tijd aan het uitvogelen van Google Ads of SEO. En dan hebben we het nog geen eens gehad over de mogelijkheden op social media vlak.

Reserveer marketing budget

Het is verstandig om online marketing budget vrij te maken voor de online marketeer. Want, zonder geld maak je geen geld. Een bekende online marketing specialist Rotterdam is Lars Maat. Hij is al jaren zeer actief in deze markt en kan jou met een gerust hart veel verder helpen dan je ooit voor ogen had.