personal training

Zakelijke cursussen voor het nieuwe jaar

Het jaar 2020 is alweer een aantal weken onderweg. Hoe staat het ervoor met jouw goede voornemens? Uit onderzoek is gebleken dat veel mensen het voornemen hebben om in 2020 nieuwe dingen te leren zodat ze kunnen groeien, op persoonlijk, maar zeker ook op zakelijk gebied. In dit artikel deel ik een aantal interessante cursussen met je die je helpen om zakelijk door te groeien. Lees vooral verder!

Cursus boekhouden volgen

Veel mensen hebben er een hekel aan, maar het is nou eenmaal iets waar je niet aan ontkomt: de boekhouding. Uiteraard kun je ervoor kiezen om boekhouden uit te besteden aan een bureau, maar vaak kun je de boekhouding prima zelf doen. Dat kan je een hoop geld besparen! Uiteraard heb je daarvoor wel de nodige kennis nodig. Deze basiskennis boekhouding wordt je bijgebracht op de cursus boekhouden van Learnit. Ben je bijvoorbeeld zzp’er? Dan kan deze cursus dus erg interessant zijn!

Leren programmeren met Python

Python is een programmeertaal die in de jaren ’90 werd geïntroduceerd en anno 2020 is Python nog steeds een belangrijke taal voor programmeurs. Ben je programmeur en wil je je kennis op het gebied van Python uitbreiden of ben je nieuw in de wereld van progammeren en lijkt het je een interessante uitdaging om Python te leren? Dan is de cursus Python ongetwijfeld iets voor jou! De cursus Python is onder andere te volgen bij trainingsbureau Learnit. Daar vertellen ze je er graag meer over!