Zonnehoed dames

Bekijk de zonnehoed dames bij Hatland. Op de website zie je de Veralinn, een stijlvolle strorieten hoed, maar ook de lichtblauwe Vessel, een flaphoed. De Vessel is trouwens in een andere kleur te verkrijgen, maar voor een zonnehoed dames kan dat lichtblauwe precies de goede kleur zijn. Over het algemeen heeft een zomerjurkje een kleurige print, een kleurige hoed vormt dan een mooie combinatie. Een ander voorbeeld is de Ocillia, een strorieten zonnehoed dames met een sierlijk sjaal er omheen. Stroriet is neutraal, dus misschien nog makkelijker te combineren met de kleding. Dan zijn de voornoemde hoeden nog niet eens de toppers op het gebied van zonnehoeden.

Bij Hatland heb jij de keuze welke zonnehoed

Een absolute topper met de zonnehoed dames is een hoed van UPF 50. De hoed Merridin is een voorbeeld van een zonnehoed dames die een optimale bescherming geeft tegen schadelijk zonlicht. Dit is het mooie van Hatland, jij hebt alle keuze. Je kan kiezen voor een katoenen hoed, een hoed die ook verkoeling geeft op een benauwde dag. Je kan kiezen voor een strorieten hoed die zich door de tijd heeft bewezen, want in warme landen dragen mensen als zij in open veld werken een strorieten hoed. Maar je kan ook kiezen voor een topper, een hoed van UPF 50.

Heren hebben ook alle keuze met hoeden en petten

Ook voor een zonnehoed heren kun je bij Hatland goed terecht. Daarbij heeft Hatland ook een flinke collectie petten. Bedenk dat hoog zomer een pet net zo prettig kan zijn dan een hoed, en de pet van UPF 50 bestaat. Omdat het niet altijd zomer is heeft Hatland ook hoeden en petten voor als het koud is, en ook een muts is leverbaar. Daar zitten leuke tussenwegen bij zoals een hoed of pet van wol. Voor iedere denkbare omstandigheid heeft Hatland een hoofddeksel, en dit voor zowel dames als heren. Op de website is de gehele collectie te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *